Shërbimet

Shërbimet tona

Implatologia

Implantologjia

Implantet dentare janë një zgjidhje moderne dhe efektive për dhëmbët që mungojnë. Ne përdorim vetëm implantet më të mira në botë si Hiossen dhe Straumann për të garantuar rezultate të qëndrueshme dhe të besueshme.

Chirurgia

Kirurgjia Orale

Në NobiDent, kirurgjia orale është shumë më tepër sesa thjesht operacion. Është një ndërthurje e pasionit, ekspertizës dhe njohurive më të fundit në fushën e stomatologjisë.

Protesi

Proteza dentare

Rizbuloni bukurinë dhe funksionalitetin e buzëqeshjes suaj me protezat tona dentare. Kombinimi i artit dhe teknologjisë së lartë na lejon të krijojmë proteza të përshtatshme dhe komode.

Faccette Dentali

Fasetat dentare

Përmirësoni pamjen e dhëmbëve të dëmtuar, të thyer ose të çngjyrosur me fasetat tona dentare. Ato janë bërë për të ndryshuar formën, ngjyrën ose madhësinë e dhëmbëve tuaj.

Endodonzia

Endodoncia

Shpëtoni dhëmbët e dëmtuar ose të infektuar me trajtimin endodontik. Ky proces përfshin trajtimin e brendshëm të dhëmbit dhe është një mënyrë efektive për të ruajtur dhëmbët që përndryshe do të humbisnin.

Parodontologia

Paradontologji

Kujdesuni për shëndetin e mishrave të dhëmbëve dhe strukturave të tjera që mbështesin dhëmbët tuaj me shërbimet tona periodontale. Ndërhyrjet periodontale janë thelbësore për të mbajtur një buzëqeshje të shëndetshme.

Ortodonzia

Ortodoncia

Rreshtoni dhëmbët dhe përmirësoni estetikën e buzëqeshjes tuaj me trajtimet tona ortodontike. Ne ofrojmë disa zgjidhje, duke përfshirë mbajtëse dhe pajisje të tjera korrigjuese.

Laboratory

Laboratori dentar

Laboratori dentar i NobiDent është një nga elementët kyç të suksesit tonë në ofrimin e shërbimeve dentare me cilësi të lartë.

Përvoja e pacientit në Nobi Dent

Çdo klient është i veçantë për ne. Në Nobi Dent, ne kujdesemi të kuptojmë nevojat dhe dëshirat e çdo individi, duke krijuar një plan të personalizuar që i përshtatet stilit të jetesës dhe pritshmërive të tij. Ekipi ynë është i përkushtuar për të ofruar udhëzime dhe mbështetje të vazhdueshme.

Mikpritje

Çdo pacient që vjen tek ne është i shoqëruar nga fillimi në fund, nga aeroporti në klinikë dhe anasjelltas.

Implantet më të mira në botë

Përdorimi i implanteve Hiossen dhe Straumann garanton një përvojë dhe rezultate të shkëlqyera.

Turizmi Dentar

Nuk është vetëm një trajtim dentar. Kombinimi i mjekësisë dhe bukurive të Shqipërisë e bën vizitën tuaj të mrekullueshme.

Ndihma për pacientin

Pas trajtimit, ne jemi këtu për të ndihmuar me çdo detaj - qoftë akomodimi, udhëzimet apo thjesht një bisedë miqësore.

Expertise

Na shkruani tani në WhatsApp

Kontaktoni Nobi Dent sot për të filluar udhëtimin tuaj drejt një jete të re, plot besim dhe rinovim.

whatsapp