Fasetat dentare

Fasetat dentare janë pllaka të holla prej porcelani ose materiali kompozit, të cilat aplikohen në sipërfaqen e jashtme të dhëmbëve për të përmirësuar pamjen e tyre estetike. Ato janë një nga zgjidhjet më të njohura në estetikën dentare për të trajtuar një sërë problemesh vizuale dhe funksionale.

Nobi Dent

Pse të zgjidhni fasetat?

Ato korrigjojnë probleme të ndryshme estetike:

  • Dhëmbë të thyer ose të copëtuar.
  • Dhëmbët pak të shtrembër ose të gabuar.
  • Njollat ​që nuk hiqen nga pastrimi ose zbardhja normale.
  • Gjatësia, madhësia ose forma e dhëmbëve që nuk janë të kënaqshme.

Qëndrueshmëria:

Kur mirëmbahen mirë, fasetat dentare mund të zgjasin për dekada.

Procedura

Nobi Dent Turismo DentaleKonsultimi
Fillon me një takim me dentistin ku diskutohet rezultati i dëshiruar dhe nëse pacienti është një kandidat i përshtatshëm.
Nobi Dent Turismo DentalePërgatitja
Dhëmbi pastrohet nga një sasi e vogël smalti për të krijuar hapësirë.
Nobi Dent Turismo DentaleMatja
Pasi përgatitet dhëmbi, dentisti bën matjet dhe i dërgon në laboratorin dentar ku prodhohen fasetat.
Nobi Dent Turismo DentalePozicionimi
Kur fasetat janë gati, ato aplikohen në dhëmbë duke përdorur një ngjitës të veçantë që siguron një lidhje të fortë.

Kujdesi dhe mirëmbajtja

Lani dhëmbët dy herë në ditë dhe përdorni fillin dentar.

Shmangni kafshimin e objekteve të forta.

Bëni vizita periodike tek dentisti për një kontroll dhe vlerësim të fasetave.

Nobi Dent

Përfitimet

  • Zgjidhje afatgjatë për problemet estetike.
  • Nuk kërkon një procedurë shumë invazive ose për të hequr shumë material nga dhëmbi.
  • Përmban një material që nuk ka efekte negative në mukozën e gojës.

Para-Pas

Klikoni mbi imazhin për ta zmadhuar
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Prima / Dopo

Merr Preventiv

Kontaktoni Nobi Dent sot për të filluar udhëtimin tuaj drejt një jete të re, plot besim dhe rinovim.

Phone
Ngarko imazhin tuaj panoramex (opsionale)
Imazhi panoramex
Klikoni mbi imazhin për ta zmadhuar
whatsapp