Kontaktoni

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar

Në NobiDent, ne vlerësojmë të gjitha pyetjet, komentet dhe sugjerimet që marrim nga pacientët dhe vizitorët tanë në faqen tonë të internetit.

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar dhe për të ofruar përgjigje për të gjitha shqetësimet tuaja dentare.

Nëse jeni të interesuar për shërbimet tona ose keni një pyetje specifike, ju lutemi na kontaktoni me një nga metodat e mëposhtme:

Orari Punës

*Ne jemi të përkushtuar t'i përgjigjemi çdo pyetjeje ose kërkese sa më shpejt të jetë e mundur. Ne ju falënderojmë për interesimin tuaj dhe shpresojmë të dëgjojmë nga ju së shpejti!

Na kontaktoni

Nëse dëshironi të na dërgoni një mesazh direkt përmes faqes sonë të internetit, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm

Phone
whatsapp