“Shtëpia e shqiptarit është e Zotit dhe e mikut“

Pra, secili nga pacientët tanë është gjithashtu miku ynë dhe klinika jonë është shtëpia e të gjithë pacientëve tanë.

6

Mjekë

14

Infermierë

30+

Vite eksperience

5000+

Pacientë

Nobi Dent - Turizëm Dentar në Shqipëri

Përvoja e pacientit në Nobi Dent

Çdo klient është i veçantë për ne. Në Nobi Dent, ne kujdesemi të kuptojmë nevojat dhe dëshirat e çdo individi, duke krijuar një plan të personalizuar që i përshtatet stilit të jetesës dhe pritshmërive të tij. Ekipi ynë është i përkushtuar për të ofruar udhëzime dhe mbështetje të vazhdueshme.

Mikpritje

Çdo pacient që vjen tek ne është i shoqëruar nga fillimi në fund, nga aeroporti në klinikë dhe anasjelltas.

Implantet më të mira në botë

Përdorimi i implanteve Hiossen dhe Straumann garanton një përvojë dhe rezultate të shkëlqyera.

Turizmi Dentar

Nuk është vetëm një trajtim dentar. Kombinimi i mjekësisë dhe bukurive të Shqipërisë e bën vizitën tuaj të mrekullueshme.

Ndihma për pacientin

Pas trajtimit, ne jemi këtu për të ndihmuar me çdo detaj - qoftë akomodimi, udhëzimet apo thjesht një bisedë miqësore.

Why Nobi Dent
Shqipëria dhe Nobi Dent janë kombinimi perfekt për të siguruar dhëmbë të fortë dhe të shëndetshëm

Pse Nobi Dent?

 • Nobi Dent

  Tradita dhe Përvoja

  Duke iu shërbyer pacientëve prej vitesh, ne kemi krijuar një emër të pazëvendësueshëm në stomatologji.

 • Nobi Dent

  Përsosmëri profesionale

  Mjekët tanë janë trajnuar në universitetet më prestigjioze të botës dhe janë të përkushtuar për të ofruar ndërhyrje të klasit botëror.

 • Nobi Dent

  Teknologji moderne

  Ne kemi teknologjitë më të avancuara dentare, duke përfshirë rrezet CT dixhitale 3D për një diagnozë më të saktë.

 • Nobi Dent

  Implantet më të mira

  Përdorimi i implanteve Hiossen dhe Straumann siguron që pacientët tanë të përfitojnë nga trajtimi i klasit botëror.

 • Nobi Dent

  Mikpritja shqiptare

  Për ne, çdo pacient është më shumë se një klient - ata janë pjesë e familjes sonë dhe ne i trajtojmë ata si të tillë.

Shërbimet tona

Implatologia

Implantologjia

Implantet dentare janë një zgjidhje moderne dhe efektive për dhëmbët që mungojnë. Ne përdorim vetëm implantet më të mira në botë si Hiossen dhe Straumann për të garantuar rezultate të qëndrueshme dhe të besueshme.

Chirurgia

Kirurgjia Orale

Në NobiDent, kirurgjia orale është shumë më tepër sesa thjesht operacion. Është një ndërthurje e pasionit, ekspertizës dhe njohurive më të fundit në fushën e stomatologjisë.

Protesi

Proteza dentare

Rizbuloni bukurinë dhe funksionalitetin e buzëqeshjes suaj me protezat tona dentare. Kombinimi i artit dhe teknologjisë së lartë na lejon të krijojmë proteza të përshtatshme dhe komode.

Faccette Dentali

Fasetat dentare

Përmirësoni pamjen e dhëmbëve të dëmtuar, të thyer ose të çngjyrosur me fasetat tona dentare. Ato janë bërë për të ndryshuar formën, ngjyrën ose madhësinë e dhëmbëve tuaj.

Endodonzia

Endodoncia

Shpëtoni dhëmbët e dëmtuar ose të infektuar me trajtimin endodontik. Ky proces përfshin trajtimin e brendshëm të dhëmbit dhe është një mënyrë efektive për të ruajtur dhëmbët që përndryshe do të humbisnin.

Parodontologia

Paradontologji

Kujdesuni për shëndetin e mishrave të dhëmbëve dhe strukturave të tjera që mbështesin dhëmbët tuaj me shërbimet tona periodontale. Ndërhyrjet periodontale janë thelbësore për të mbajtur një buzëqeshje të shëndetshme.

Ortodonzia

Ortodoncia

Rreshtoni dhëmbët dhe përmirësoni estetikën e buzëqeshjes tuaj me trajtimet tona ortodontike. Ne ofrojmë disa zgjidhje, duke përfshirë mbajtëse dhe pajisje të tjera korrigjuese.

Laboratory

Laboratori dentar

Laboratori dentar i NobiDent është një nga elementët kyç të suksesit tonë në ofrimin e shërbimeve dentare me cilësi të lartë.

Nobi Dent Clinic
Nobi Dent - Turizëm Dentar në Shqipëri

Kush jemi ne

Me një eksperiencë shumëvjeçare dhe me vendndodhje në zemër të Tiranës, Nobi Dent është kthyer në një pikë referimi për stomatologjinë në Shqipëri. Ne mbështetemi në një ekip elitar kirurgësh dhe implantologësh maksilofacialë me përvojë të pasur dhe një histori suksesi.

Pas gjithë këtyre viteve, jo vetëm kemi ndihmuar mijëra pacientë, por jemi bërë emri i parë që na vjen ndërmend kur flasim për cilësi, profesionalizëm dhe besueshmëri. Nuk është vetëm teknologjia jonë e avancuar dhe pajisjet e njohura ndërkombëtarisht që na bëjnë unikë, por edhe atmosfera e ngjashme me shtëpinë që ne ofrojmë për çdo pacient që kalon nëpër dyert tona.

 • 30 vjet eksperience
 • Implantet Hiossen/Straumann
 • Profesionalizëm maksimal
Më shumë
Slide 0
Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7

Na shkruani tani në WhatsApp

Kontaktoni Nobi Dent sot për të filluar udhëtimin tuaj drejt një jete të re, plot besim dhe rinovim.

whatsapp