Endodoncia

Në NobiDent, ne e kuptojmë rëndësinë e ruajtjes së dhëmbëve tuaj natyralë dhe kujdesit për ta kur ata dëmtohen nga infeksioni ose lëndimi. Endodoncia, e njohur edhe si trajtimi i kanalit të rrënjës, është një nga specialitetet tona kryesore. Me një ekip të përkushtuar dhe mjete të avancuara, ne sigurojmë një ndërhyrje sa më efektive dhe sa më pa dhimbje.

Endodonzia Nobi Dent

Shërbime endodontike në NobiDent

 • Trajtimi i kanalit të rrënjës
  Kur pulpa e dhëmbit është e infektuar ose e dëmtuar, ne ndërhyjmë për të pastruar, dezinfektuar dhe mbushur hapësirën e rrënjës.
 • Ritrajtim endodontik
  Kur trajtimi i mëparshëm i kanalit rrënjësor nuk ishte efektiv ose paraqiti probleme, ne vijmë për një korrigjim.
 • Kirurgjia endodontike (apikektomia)
  Kirurgji për trajtimin e infeksioneve që ndodhin në majën e rrënjës së dhëmbit.
 • Trajtimi i Traumës Dentare
  Kur një dhëmb është i thyer ose i dëmtuar nga trauma, ne ndërhyjmë për të shpëtuar dhe ruajtur dhëmbin.
Nobi Dent

Pse të zgjidhni NobiDent për endodoncinë?

 • Kompetenca dhe përkushtimi

  Endodontistët tanë janë shumë të trajnuar dhe të pasionuar për kujdesin për dhëmbët tuaj.

 • Teknologji moderne

  Pajisjet dhe metodat tona janë në përputhje me standardet më të larta ndërkombëtare për të ofruar trajtim të shpejtë dhe të saktë.

 • Kujdesi për Pacientin

  Ne e kuptojmë ndjeshmërinë e kësaj procedure dhe krijojmë një mjedis të rehatshëm dhe të qetë për të gjithë pacientët.

 • Detajista në hollësi

  Ne shikojmë përtej dhëmbit të dëmtuar dhe marrim parasysh shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme orale të pacientit.

Në NobiDent, ne synojmë të ofrojmë një përvojë endodontike që jo vetëm shëron, por edhe edukon dhe mbështet pacientin në çdo hap të rrugës. Vizitoni klinikën tonë për një konsultë dhe për të mësuar më shumë se si mund t'ju ndihmojmë.

Merr Preventiv

Kontaktoni Nobi Dent sot për të filluar udhëtimin tuaj drejt një jete të re, plot besim dhe rinovim.

Phone
Ngarko imazhin tuaj panoramex (opsionale)
Imazhi panoramex
Klikoni mbi imazhin për ta zmadhuar
whatsapp