Paradontologji në NobiDent

NobiDent ka një përkushtim të thellë për shëndetin oral dhe parodontologjia luan një rol të rëndësishëm në këtë mision. Kujdesi për shëndetin e mishrave të dhëmbëve dhe strukturave të tjera mbështetëse është thelbësor për një buzëqeshje të shëndetshme dhe mbajtjen e dhëmbëve në gojë për sa më gjatë që të jetë e mundur.

Parodontologia Nobi Dent

Shërbimet e periodontologjisë në NobiDent

 • Diagnoza dhe trajtimi i sëmundjeve periodontale
  Ne ofrojmë një gamë të gjerë diagnostikimesh dhe trajtimesh për të identifikuar dhe menaxhuar sëmundjet që prekin mishrat e dhëmbëve dhe strukturat përreth.
 • Kirurgjia periodontale
  Kjo përfshin trajtime të tilla si operacioni i përplasjes, shartimi i mishrave të dhëmbëve dhe teknika të tjera për të trajtuar humbjen e mishrave të dhëmbëve.
 • Trajtimi i peri-implantitit
  Ky është një inflamacion që mund të ndodhë rreth një implanti dhe ne kemi përvojën për ta trajtuar atë.
 • Shërbimet e pastrimit të thellë
  Pastrimi i thellë, ose shkallëzimi dhe planifikimi i rrënjëve, është thelbësor për ruajtjen e shëndetit periodontal.
Nobi Dent

Pse të zgjidhni NobiDent për periodontologji?

 • Profesionalizmi dhe Eksperienca

  Mjekët tanë periodont janë të specializuar dhe të trajnuar për të trajtuar çdo sëmundje që prek mishrat e dhëmbëve dhe zonat përreth.

 • Teknologji e avancuar

  Përdorimi i teknologjive më të fundit na lejon të ofrojmë një trajtim më të saktë dhe më pak invaziv.

 • Ambient mikpritës

  NobiDent ofron një ambient komod dhe të qetë, ku pacientët mund të ndihen të lirë dhe të mbështetur.

 • Kujdesi i thelluar

  Ne shikojmë përtej simptomave dhe kërkojmë shkakun e vërtetë të problemeve periodontale, duke ofruar trajtim gjithëpërfshirës.

Para-Pas

Klikoni mbi imazhin për ta zmadhuar
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Prima / Dopo

Kujdesi për mishrat e dhëmbëve është po aq i rëndësishëm sa kujdesi për vetë dhëmbët tuaj. Në NobiDent, ne e kuptojmë këtë dhe kemi ndërmarrë hapa konkretë për të siguruar që pacientët tanë të marrin ndihmën më të mirë të mundshme. Vizitoni klinikën tonë sot për të mësuar më shumë dhe për të filluar udhëtimin tuaj drejt shëndetit oral më të mirë.

Merr Preventiv

Kontaktoni Nobi Dent sot për të filluar udhëtimin tuaj drejt një jete të re, plot besim dhe rinovim.

Phone
Ngarko imazhin tuaj panoramex (opsionale)
Imazhi panoramex
Klikoni mbi imazhin për ta zmadhuar
whatsapp