Proteza në Implante

Protezat e implantit janë një zgjidhje moderne dhe inovative për të zëvendësuar dhëmbët e humbur. Ato kombinojnë fuqinë dhe qëndrueshmërinë e implantit dentar me estetikën dhe funksionalitetin e protetikës.

Nobi Dent

Përfitimet

 • Stabiliteti dhe Rezistenca
  Ndryshe nga protezat tradicionale, ato në implante janë të fiksuara dhe nuk lëvizin brenda gojës.
 • Rehati
  Duke u fiksuar në implante, ato funksionojnë si dhëmbët tuaj natyralë.
 • Estetika dhe funksionaliteti
  Urat ndihmojnë në rikthimin e pamjes dhe funksionit të gojës pas humbjes së dhëmbëve.
 • Ndihmë në parandalimin e lëvizjes së dhëmbëve
  Urat i mbajnë dhëmbët pranë hapësirës së humbur të dhëmbëve në vend dhe parandalojnë lëvizjen e tyre.
 • Zgjidhje afatgjatë
  Me kujdesin e duhur, urat mund të zgjasin shumë vite.

Kujdesi dhe mirëmbajtja

Pastroni dhëmbët dhe urat me një furçë dhëmbësh dhe pastë dhëmbësh të përshtatshme.

Përdorni fill dentar ose një furçë dhëmbësh të veçantë për pastrimin nën urë.

Vizita periodike tek dentisti për kontrolle të rregullta dhe pastrim profesional.

Para-Pas

Klikoni mbi imazhin për ta zmadhuar
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Prima / Dopo

Merr Preventiv

Kontaktoni Nobi Dent sot për të filluar udhëtimin tuaj drejt një jete të re, plot besim dhe rinovim.

Phone
Ngarko imazhin tuaj panoramex (opsionale)
Imazhi panoramex
Klikoni mbi imazhin për ta zmadhuar
whatsapp