Historia e Nobi Dent

Nobi Dent është një nga klinikat dentare më të njohura dhe të respektuara në Shqipëri. Që në fillim, vizioni ynë ka qenë i qartë dhe i pandryshuar: të ofrojmë shërbime dentare të klasit botëror, duke përqafuar njëkohësisht teknologjinë më të avancuar dhe parimet më të larta etike.

Pse Nobi Dent?

Me një eksperiencë shumëvjeçare dhe me vendndodhje në zemër të Tiranës, Nobi Dent është kthyer në një pikë referimi për stomatologjinë në Shqipëri. Ne mbështetemi në një ekip elitar kirurgësh dhe implantologësh maksilofacialë me përvojë të pasur dhe një histori suksesi.

Pas gjithë këtyre viteve, jo vetëm kemi ndihmuar mijëra pacientë, por jemi bërë emri i parë që na vjen ndërmend kur flasim për cilësi, profesionalizëm dhe besueshmëri. Nuk është vetëm teknologjia jonë e avancuar dhe pajisjet e njohura ndërkombëtarisht që na bëjnë unikë, por edhe atmosfera e ngjashme me shtëpinë që ne ofrojmë për çdo pacient që kalon nëpër dyert tona.

  • 30 vjet eksperience
  • Implantet Hiossen/Straumann
  • Profesionalizëm maksimal
Shqipëria dhe Nobi Dent janë kombinimi perfekt për të siguruar dhëmbë të fortë dhe të shëndetshëm

Nobi Dent - Turizëm Dentar në Shqipëri

Tradita dhe Përvoja: Duke iu shërbyer pacientëve prej vitesh, ne kemi krijuar një emër të pazëvendësueshëm në stomatologji.

Nobi Dent

Përsosmëri profesionale

Mjekët tanë janë trajnuar në universitetet më prestigjioze të botës dhe janë të përkushtuar për të ofruar ndërhyrje të klasit botëror.

Nobi Dent

Teknologji moderne

Ne kemi teknologjitë më të avancuara dentare, duke përfshirë rrezet CT dixhitale 3D për një diagnozë më të saktë.

Nobi Dent

Implantet më të mira

Përdorimi i implanteve Hiossen dhe Straumann siguron që pacientët tanë të përfitojnë nga trajtimi i klasit botëror.

Nobi Dent

Mikpritja shqiptare

Për ne, çdo pacient është më shumë se një klient - ata janë pjesë e familjes sonë dhe ne i trajtojmë ata si të tillë.

Angazhimi ynë ndaj pacientëve

Që nga dita e parë, ne kemi punuar me një filozofi të thjeshtë: pacienti është i pari. Kjo do të thotë që ne jemi të përkushtuar të dëgjojmë, kuptojmë dhe ndihmojmë çdo pacient që vjen tek ne. Kombinimi i këtij angazhimi me përvojën dhe teknologjinë e avancuar e ka bërë Nobi Dent zgjedhjen e preferuar për mijëra njerëz që kërkojnë kujdes dentar.

Vizioni ynë për të Ardhmen

Ndërsa ne jemi krenarë për sukseset tona të kaluara, sytë tanë janë të drejtuar nga e ardhmja. Plani ynë është të vazhdojmë të rritemi dhe përmirësojmë shërbimet tona, të prezantojmë teknologjitë më të fundit dhe të ofrojmë trajnime për stafin tonë, në mënyrë që të qëndrojmë në krye të fushës së stomatologjisë në Shqipëri dhe më gjerë.

6

Mjekë

14

Infermierë

30+

Vite eksperience

5000+

Pacientë

Na shkruani tani në WhatsApp

Kontaktoni Nobi Dent sot për të filluar udhëtimin tuaj drejt një jete të re, plot besim dhe rinovim.

whatsapp