Ortodoncia në NobiDent

Në qendrën tonë dentare NobiDent, ortodoncia nuk është thjesht një shërbim, por është një pasion dhe angazhim për të krijuar buzëqeshje harmonike dhe të shëndetshme. Me një kombinim të ekspertizës dhe teknologjisë së fundit, ne ofrojmë zgjidhje ortodontike të përshtatura për nevojat unike të çdo pacienti.

Ortodonzia Nobi Dent

Sherbime ortodontike ne NobiDent

 • Tela metalikë
  Standardi i artë për korrigjimin e dhëmbëve, ofron trajtim afatgjatë dhe efektiv.
 • Invisalign
  Një revolucion në ortodonci, ofron korrigjim me valë dhe është pothuajse i padukshëm.
 • Pajisje të lëvizshme
  Një zgjidhje efektive për shtrirjen e dhëmbëve tuaj pa nevojën e fiksave.
 • Kirurgjia Ortognatike Maksilofaciale
  Për raste komplekse që kërkojnë ndërhyrje më të thelluar.
Nobi Dent

Pse NobiDent është zgjedhja juaj e parë në Ortodonci?

 • Profesionalizmi

  Ortodontët tanë janë trajnuar në institucione prestigjioze dhe janë të përkushtuar për të sjellë përmirësimin që dëshironi.

 • Teknologji e avancuar

  Ne investojmë vazhdimisht në teknologjitë më të fundit për të ofruar trajtimin më efektiv dhe më të rehatshëm të mundshëm për pacientin.

 • Planifikimi i personalizuar

  Çdo pacient është unik dhe po ashtu është edhe plani i trajtimit që ne ofrojmë.

 • Ambient mikpritës

  Ne krijojmë një mjedis ku pacienti ndihet i mirëpritur dhe i sigurt gjatë gjithë procesit.

Para-Pas

Klikoni mbi imazhin për ta zmadhuar
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Prima / Dopo

Në NobiDent, ne ndajmë ndjenjën e kënaqësisë që vjen nga një buzëqeshje e harmonizuar mirë. Ftojmë të gjithë të mësojnë më shumë rreth shërbimeve tona dhe të përfitojnë nga përvoja jonë në ortodonci.

Merr Preventiv

Kontaktoni Nobi Dent sot për të filluar udhëtimin tuaj drejt një jete të re, plot besim dhe rinovim.

Phone
Ngarko imazhin tuaj panoramex (opsionale)
Imazhi panoramex
Klikoni mbi imazhin për ta zmadhuar
whatsapp